Brokoļu biezenis, zaļais siers. Piesātinātas garšas, krāsas. Vieglas un gardas vakariņas. Kad brokoļi ir sezonā, noteikti ir jāpagatavo brokoļu biezenis un kombinācijā ar kaņepju sēklām, zaļo sieru, garšas būs fantastiskas.
Zaļās vakariņas ar zaļiem garšīgiem akcentiem. Ātri un vienkārši pagatavojama recepte.
Siera ražotnes zaļais sierāboliņa siers - Ideāls variants, lai aizvietotu tradicionālo sieru. Tas praktiski nesatur taukus, superīga garša, lieliska olbaltumviela... nu kā var nepagaršot :) ? Ne tikai pagaršot bet lietot pie visa ikdienā. Padarot visu ikdienišķo atkal jaunās garšās !
Starp citu "Siera ražotne" ir vienīgais pārstrādes uzņēmums Baltijā, kurā top šis gardais zaļais siers un sierāboliņš tiek audzēts pašu dārzā. Par zaļo sieru vairāk vari iepazīties "Siera ražotne" mājas lapā.
Brokoļi
Kartupeļi
Sāls
Ķimenes (Z/S Kaņepites)
Lauru lapas
Grieķu jogurts
Kaņepju sēklas(Bioloģiskās kaņepju sēklas)
Saulespuķu sēkliņas
Zaļais siers (Siera ražotne)
Ķiploku eļļa
Melnās olīvas
Vistas fileja
Sīpoli
Karijs, kurkums
Citrona sulu
Liec vistas fileju uz izklātas follijas cepešpannā. Apkaisi ar sāli, pipariem, kurkumu, kariju, citrona sulu. Sagriez sīpolus ripiņās un aizloki kopā ar vistas fileju.
Liec cepeškrāsnī grila režīmā un grila, kamēr vistas fileja gatava.
Tikmēr apgrauzdē saulespuķu un kaņepju sēkliņas.
Gatavo brokoļu biezeni: Sadali brokoļus rozetēs, pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus, lauru lapas, ķimenes un vāri kamēr dārzeņi mīksti.
Sastampā biezeni. Pievieno grieķu jogurtu un iemaisi biezenī. Pēc garšas papildini ar kurkumu vai kariju.
Liec vistas fileju un brokoļu biezeni uz šķīvja un papildini ar melnajām olīvām.
Pārkaisi apgrauzdētās saulespuķu sēkliņas, zaļo sieru, sasmalcinātas un agrauzdētas kaņepju sēklas un pārslaki ķiploku eļļu.
Ķiplociņš, sierāboliņš, kaņepju sēklas tik individuālas garšas un viena otru papildina.
Siera ražotnes gardums - Zaļais sierāboliņa siers
Audzētas Latvijā ! ar piesātinātu garšu un izcilu kvalitāti.