Saldais
kartupelis, ne visiem garšo ar pirmo reizi. :) Taču izmēģini uzcept
saldo kartupeli cepeškrāsnī. Saldais kartupelis ir saldens, tādēļ
lai sāļais ēdiens nebūtu šķebinošs saldā kartupeļa saldā garša ir
jālīdzsvaro ar sāļo, ko lieliski papildina
pikantais.
Šoreiz kā piedevas izmantošu
gardās ķiploku mērcītes.
Maigs krēmīgs siers ar saulainām garšas niansēm.
Alternatīva
siermaizītei, ja vēlies attiekties no maizes, bet kārojas
siermaizīte... kaut kā tā :)
Ļoti interesantas garšas var panākt ar izteiksmīgiem produktiem.
Kā tad īsti vārīt olas ? Ir
reizes, kad sanāk, ir reizes, kad ola nemizojas
:(
Pastāv tāds pieņēmums, ka olas pēc vārīšanas jāliek aukstā ūdeni, tad tās viegli mizojas. Taču ne vienmēr šis apgalvojums izrādās patiess. Ir reizes, kad patiešām ola labi mizojas, bet ir arī reizes, kad ne tik labi.
Domājot, kā pagatavot, ko izcilu, vai vispār domājot par izcilām garšas niansēm, nāk prātā kaut kas ļoti sarežģīts. Laikam jau tāpēc ka prāts ir sarežģīts :) Taču patiesībā, jo vairāk iedziļinos ēdienā, saprotu to, ka izcila garša slēpjas …